Tuesday, October 19, 2021

[Genshin Impact] A Thousand Question With Paimon (260+ Questions)

◆ The [] new event – ‘A Thousand Questions With Paimon’ is set to be a trivia-based event that’ll reward players with 5,000 Mora for each question answered correctly.

◆ There will be a total of 10 questions asked, so each player can get up to 50,000 Mora per day. And since the event runs for three days, players will be able to obtain a maximum of 150,000 Mora during the entire event.

◆ A correct answer will grant rewards, while an incorrect answer will result in none. But don’t worry as players can restart the quiz to retry the questions that were answered incorrectly at first to obtain the remaining rewards.

◆ All players will receive random questions. If there is any questions that I do not include in this post, please do comment so I can include it!

◆ Use Ctrl+F / Command+F with a specific keyword to find your questions.

There are some questions that have the same answer but a bit different questions and vice versa. In this case, I will write both questions so you can search your questions faster.

◆ All players will receive random questions and these questions are not in any particular orders. If there are any mistakes or not yet available in this guide, do not hesitate to point it out to me in the comment section of the post. Thank you in advance!

BIG THANK YOU TO ALL THOSE WHO PROVIDES THE QUESTIONS AND ANSWERS THAT I DIDN’T ADD YET!

1. When Hydro is used to extinguish the Hilichurl Berserker’s torch, how does the Hilichurl Berserker react?

Answer: Takes out a match and re-ignites the torch

2. Primo Geovishap changes their element as the battle progresses. Which of the following is not an element that they may change to?

Answer: Anemo

3. Which of the following elements is Boreas not immune to?

Answer: Pyro

4. Which of the following statements about the Childe boss fight is true?

Answer: This fight can be done in Co-Op Mode

5. True or false: In the Contending Tides event, you can invite your friends to join you in Co-Op Mode for difficult stages.

Answer: False

6. Holding Venti’s Elemental Skill allows him to generate a wind current which can be used to perform Plunging Attacks.

Answer: True

7. Which of the following materials can be converted with Dust of Azoth?

Answer: Varunada Lacurite Gemstone

 
 

8. Which of the following statements about Seelie is true?

Answer: All of the options are true

9. True or false: On the PC version, you can press Left Alt + 1/2/3/4 to switch to the corresponding character in your party and cast their Elemental Burst.

Answer: True

10. How many types of Hydro Mimics can the Oceanid summon in total?

Answer: 8 types

11. After dying in a Domain, you are automatically teleported to the nearest Statue of The Seven.

Answer: False

12. Bubu Pharmacy owner in Liyue is?

Answer: Baizhu

13. When fighting a Ruin Guard, we can attack its weak spots to cause it to enter a state of paralysis. How many weak spots does a Ruin Guard have?

Answer: 2

14. Which of the following statements about Dvalin’s “Caelestinum Finale Termini” ability is false?

Answer: Using a wind glider to glide above the cracked platforms will cause characters to suffer DMG.

15. Which of the following statements about the Geo Traveler’s Elemental Skill, Starfell Sword, are false?

Answer: We can hold the Elemental Skill to stack one Meteorite on top of another.

16. Which of the following items can you obtain from the Unusual Hilichurl?

Answer: Cabbages

17. In Jean’s Story Quest, “Leo Minor Chapter,” what is the name of Margaret’s lost cat?

Answer: Prince

18. What do Cecilias represent in the language of flowers?

Answer: The true feeling of the prodigal son

19. Fatui Skirmishers will empower themselves in battle, and these empowerments must be removed to defeat them quickly. Of the following interactions, which one is the least efficient?

Answer: Electrohammer Vanguard – use Pyro DMG

20. Which of the following will not allow you to obtain the Shrine of Depths Keys?

Answer: Completing a Story Quest

21. What is Fischl’s position at the Adventurer’s Guild?

Answer: Investigator

22. Which of the following is a signature dish at Wangshu Inn?

Answer: Almond Tofu

23. Xinyan is Liyue Harbor’s sole ___ Musician

Answer: Rock ‘n’ Roll

24. Which of the following regional specialties can be obtained from Stormterror’s Lair?

Answer: Windwheel Aster

25. Which of the following statements about Elemental Reactions is false?

Answer: Anemo can trigger a Swirl reaction with Geo

26. What is Diona’s Constellation called?

Answer: Feles

27. How many Fortify stacks can Zhongli’s Passive Talent “Resonant Waves” provide?

Answer: 5

28. “Currently, each Shrine of Depths can only be opened once, and cannot be reset” –  is this statement true?

Answer: True

 
 

29. Which of the following characters is unable to destroy the rock pillars that the Geo Hypostasis: Gimel summons?

Answer: Venti

30. How many Elemental Resonances can a single party have active at once?

Answer: 2

31. How many members does Benny’s Adventure Team have?

Answer: 1

32. In Liyue, there is a plant that carefully listens to people’s singing. That plant is called:

Answer: Glaze Lily

33. “The constructs that Zhongli, Ningguang, and the Geo Traveler summon can all be climbed” – Is this statement true?

Answer: False

34. How many Ley Line challenges can exist in Mondstadt and Liyue at any one time?

Answer: 4

35. Can two characters of the same element activate an Elemental Resonance in Co-Op Mode?

Answer: Yes

36. What reaction will occur when an Elemental Attack is used against Anemo Hypostasis: Beth?

Answer: Swirl

37. What is the name of the hotel where the Fatui diplomats were staying during Mondstadt’s Stormterror issue?

Answer: Goth Grand Hotel

38. Which of the following is not one of the Cryo Regisvine’s weak points?

Answer: Petals

39. Which of the following statements about Elemental Reactions is true?

Answer: The Burning reaction itself deals DMG

40. Which of the following monsters will not emerge from a Blossom of Revelation challenge?

Answer: Unusual Hilichurl

41. From which of these locations can Musk Reef be reached via a black hole.

Answer: Cape Oath

42. What is the name of the Anemo Hypostasis?

Answer: Beth

43. Attacking a Geo Slime not infused by Geo with Geo attacks will deal DMG

Answer: False

44. Which of the following areas do not contain any Philanemo Mushrooms?

Answer: Wolvendom

45. Which of the following is the customary Hilichurl greeting?

Answer: Olah!

46. Which of the following locations does not belong to the Mondstadt region?

Answer: Nantianmen

47. Which of the following characters is not a bard from Mondstadt?

Answer: Qingzhou

48. What is Amber the champion of in Mondstadt?

Answer: Gliding

49. Childe is which of the following Harbingers?

Answer: 11th Harbinger

50. Which of the following characters is the most suitable counter to Electro Hypostasis: Aleph?

Answer: Xiangling

 
 

51. “Cryo attacks can destroy Pyro Abyss Mage shields at the same rate as Hydro attacks” – is this statement true?

Answer: False

52. Which of the following Book Collections was written by Klee’s , Alice?

Answer: Teyvat Travel Guides

53. When Kaeya is in the party, character Stamina Consumption when sprinting is decreased.

Answer: True

54. Which of the following statements is false?

Answer: You can attack Oceanic directly to do damage

55. Which of the following dishes is not a Mondstadt staple?

Answer: Mora Meat

56. What is ’s title in the Liyue Qixing?

Answer: Yuheng

57. What does Lupical mean?

Answer: Family

58. Which of the following Elemental Resonances can reduce the CD of Elemental ?

Answer: Impetuous Winds

59. Diluc used to be the Knights of Favonius

Answer: Cavalry Captain

60. Who wrote the Favonius Survival Rulebook for Klee?

Answer: Kaeya

61. Wanshu Inn’s cat is called

Answer: Wei

62. Which of the following characters will not have their Charged Attacks infused by Cryo DMG by Chongyun’s Blade: Chonghua’s Layered Frost?

Answer: Klee

63. What is the name of the night shift guard of the Northland Bank?

Answer: Nadia

64. Which of the following areas do not contain any Violetgrass?

Answer: Qingxu Pool

65. Which of the following statements is false?

Answer: You can attack the Oceanid directly to deal DMG to it

66. In which of these locations can Dandy not be found to try a time trial challenge?

Answer: The highest point of Qingce Village

67. Which of the following characters did not have a pet turtle as a kid?

Answer: Amber

68. Which of the following animals did not appear in “The Boar Princess”?

Answer: Rabbit

69. Who occupies the eighth seat among the Eleven Fatui Harbingers?

Answer: Signora

70. Sucrose is the assistant of whomst?

Answer: Albedo

 
 

71. Pyro Regisvine is immune to Pyro damage.

Answer: False

72. Which place’s topography is the result of an Archon hurling giant spears of rock during a time of war.

Answer: Guyun Stone Forest

73. Kaeya’s Elemental Burst can freeze

Answer: False

74. Which archon created the Mora

Answer: Geo Archon

75. Xingqiu’s Passive Talent is about enhancement

Answer: True

76. Which of the following does Boreas drop?

Answer: All of the above

77. Geo attacks on Anemo Hypostasis will not cause crystallize

Answer: True

78. Something like what does break the shield of Hydro Abyss Mage?

Answer: Cryo

79. Amber is the Knights of Favonius’ only

Answer: Outrider

80. Which of the following elements can attack the Pyro Regisvine’s weak points most effectively?

Answer: Hydro

81. Which location is not covered by Teyvat Travel Guide?

Answer: Wuwang Hill

82. Which of the following material does not drop?

Answer: Amethyst

83. Which of the following local specialties are not found in Liyue?

Answer: Wolfhooks

84. Which of the following statements about the Sacrificial Bow is true?

Answer: An Elemental Skill must deal DMG for the Sacrificial Bow to have a chance of resetting it.

85. How much stamina does Keqing’s Charged Attack consume?

Answer: 25



Editor's Choice

Latest Articles

MOST POPULAR

2 COMMENTS

  1. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide
    credit and sources back to your weblog? My blog site is in the very same niche as yours and my users would definitely benefit from some of the information you present here.

    Please let me know if this alright with you. Cheers!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

RELATED ARTICLES